Дома
Производи
За нас
Контакт


Ариазоне
Интернатионал
Еуропе

15-ти Корпус бб,
6000 Охрид
Т: 046 230-320
Ф:046 230-321
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Уредот Ариазоне 5001 - автоматска станица за сервисирање на автомобилски клима уреди е еден од најценетите и најраспространети извозни македонски производи. Покрај во скоро сите Европски земји, Блискиот исток и Австралија, овој уред е продаден и го користат авто сервисери во земји како: Кина, Казахстан, Киргистан, Грузија, Гибралтар, Сенегал, Индонезија, Филипини, Малезија, Сингапур, Папуа Нова Гвинеја, Камбоџа, Аруба и Холандски Антили... Сервисните станици произведени во Македонија ги користат и армиите на САД и Велика Британија стационирани во Кувајт, Ирак и Авганистан.
ОДБЕРИ ПРОИЗВОД

АВТОМАТСКИ КЛИМА СТАНИЦИ
повеќе...

КОМПРЕСОРСКИ МАСЛА
повеќе...

ГЕНЕРАТОРИ ЗА АЗОТ
повеќе...

АЛАТ ЗА СЕРВИСЕРИ
повеќе...
ТЕХНИЧКА ОnLine ПОДРШКА
Во случај на проблем со вашиот Ариазоне уред обратете се до нашиот сервис, секој работен ден од 08-16ч на е-маил service@ariazone.com.mk или на телефон 046 230 320.
 
РЕФЕРЕНЦИ ВО МАКЕДОНИЈА
Пежо Еуроимпекс, Порше Македонија, Авто Македонија, Сеат КА-ДИС, Новус, Ми-Да Моторс, Џеповски, Фиат Сервис Илија, Тојота Автоцентар, Ауто Цем Тетово, Олимпија Моторс, Сатра, Толту, Скендеровски, Киа Моторс, Плимонт, Здружение на возачи...
 
 
 

 

База на податоци за количина на Р134а во авто клима уреди

 

База на податоци за количина на Р134а во камионски клима уреди

 

База на податоци за количина на масло во компресорите